Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Χριστός Ανέστη !

 
 
" Άνοιξη μπήκε για καλά
κι΄ η αγράμπελη μοσχοβολά
κι΄ ανθίζουν κήποι εντός μου ...
 
Πλάκες που στέκατε βαριές
στα μνήματα και στις καρδιές
σας έσπασε ο  Χριστός μου ! "


***
 
Είναι ένα Φως μέσα μας και γύρω μας
που δεν στερεύει !     
                                                                                  ( Γ. Ρίτσος )
 
Χριστός Ανέστη !!!

 
 
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αργυρώ μου,

Χριστός Ανέστη!
Αληθώς Ανέστη ο Κύριος!

Εύχομαι...
ΓΑΛΗΝΗ στη ψυχή όλων μας
και ΑΓΑΠΗ στην καρδιά μας!

Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα!

Χαιρετισμούς στην οικογένεια!
Καλό σου βράδυ!

-ΜΑΡΙΜΑΡ-

Ανώνυμος είπε...

Κοροϊδεύεται με τον Θεό για αυτό σας έρχονται όλα αναπόδα! Όταν νηστεύουν δεν τρώγουν τίποτα, όχι καλαμαράκια. Λέτε ότι τιμάτε και δεν ειδωλολατρίτε τα εικονίσματα μα οι γίδες όλο θέλουν να προσκυνούν. Μάλιστα μας πήρατε την Αθηνά και την βγάλατε Παναγία. Καί μετά περιφρονείτε τον Ψαλμό 150 και μας κατεργάτε τα όργανα και της χορωδίες. Αφού οι άνθρωποι δεν ανέχονται της Ιππος Τρώας απιστίες σας, τότε πως ο Θεός; Αρχιμανδρίτης Ουσπένσκης απεκάλυψε πασχαλιάτικο φώσφορο πριν αιώνες! Καλά να πάτε όλοι στην κόλαση μια ώρα γρηγορότερα αφού για να μισείτε τον λαό του Θεούς πρέπει να είστε ο λαός του σατανά! SMYRNA22 USA12. είσαστε ο απατεώνας λαός, είσαστε όλου του κόσμου εχθρός, ίππος Τρωάς δουλεμπόριο δραπετών, με ομόλογα τους κλέψατε μισθωτός, από τον πλανήτη θα σας διώξουν ολοταχώς (Παραφροσίνη τυφλώνει απατεώνα να δικαιολογή οτι αυτόν απατούν) AVENGE ARCHBISHOP IAKOVOS BY SMASHING GREECE Νεας Ιωνίας Δεκεμβριανές μισοῦντες Σιών να Περιτομήσουν κόρες και εγγονές. Ανταρτεγγόνια πίσω στη Τουρκία ως κεμπάπια! Μπουζουκοπουταντιές έξω απο της εκκλησειες!

Διαβάτης είπε...

@ Μαριμάρ ,

Χριστός Ανέστη καλή μου φίλη .

Η Αναστάσιμη Χαρά να πλημμυρίζει παντοτεινά τη ψυχή σου .

Την καλημέρα μοθ και την αγάπη μου : )

Διαβάτης είπε...

@ Ανώνυμος ,

Χριστός Ανέστη !

Τίποτα δεν μας έρχεται ανάποδα . Τα πάντα έχουν τον σκοπό τους όπως συμβαίνουν . Όλα επιτρέπονται για το δικό μας όφελος .

Αν και ανεπίτρεπτο το σχόλιό σου , εντούτοις δεν το διαγράφω , απλά και μόνο γιατί όλοι κρινόμαστε από αυτό που είμαστε , από το περιεχόμενο της καρδιάς μας , που βγαίνει με τα λόγια μας .

Χριστός Ανέστη !