Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

Σιωπηλή Δοξολογία !

...

,
Σήμερα θέλω σιωπηλά
Χριστέ μου να μιλήσω ,
και με τα χείλη της ψυχής
Εσένα να υμνήσω !

Τον Πλάστη και Δημιουργό
και ποιητή των όλων
και της ζωής μου οδηγό
και των ανθρώπων όλων.

,
,
,
Θέλω να πω ευχαριστώ
μέσ΄ από την καρδιά μου ,
γιατί σε Σε όλα τα χρωστώ
Θεέ και Βασιλιά μου.

Γι΄ αυτό τα λόγια της καρδιάς
απ΄ όλους κι΄ από μένα
τα χείλη ψάλλουν σιωπηλά
Δοξολογία για Σένα .

Δέξου Χριστέ την ταπεινή
αυτή την προσευχή μου
που βγαίνει μές΄ απ΄ την ψυχή
για Σε Τον Λυτρωτή μου .Εύχομαι μιαν όμορφη κι΄ ευλογημένη μέρα
σε κάθε Διαβάτη και Οδοιπόρο της ζωής .
Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας .

Διαβάτης

ΥΓ Το πιο πάνω , απ΄ το προσωπικό ποιητικό μου ημερολόγιο ,
ας μην το αναδημοσιεύσουμε .


,

11 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Καλο μηνα να εχουμε ολοι μας.
Αν δεν κανω λαθος σημερα γιορταζεις;
Χρονια σου πολλα και καλα.Να εχεις υγεια και ευτυχια.Πολυ ομορφο αυτο που εγραψες!!!!!!!!!

Διαβάτης είπε...

@ JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS ,

Σ' ευχαριστώ καλέ κι΄ ευγενικέ μου φίλε για τις ευχές και την αγάπη σου. Σ' ευχαριστώ για το χρόνο σου και τα καλά σου λόγια .

Καλό μήνα και σε σένα , και κάθε ευλογία στην πορεία της ζωής σου.

Την αγάπη μου.

Ανώνυμος είπε...

Για την υπέροχη φίλη μου που σήμερα γιορτάζει!

"Δροσοσταλίδες οι χαρές
να ραίνουν τη ζωή σου
και ρόδα μοσχοβολιστά
ν΄ανθίζουν στην ψυχή σου"

Ο Θεός τ΄ουρανού και της γής, να πλημμυρίζει ποταμούς αγάπης, όλη σου την ύπαρξη!
Χρόνια πολλά κι ευλογημένα να έχεις καλή μου φίλη!

Με όλη μου την αγάπη και εκτίμηση!
Θεώνη

Διαβάτης είπε...

@ Θεώνη ,

Πολυαγαπημένη μου φίλη Θεώνη ,

Σ΄ ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για την αγάπη σου , τις ευχές σου , το γλυκύτατο ποίημα σου , και την παρουσία σου στης ζωής μου την πορεία ...

Ο Κύριος Του Ουρανού και της γης φρόντισε στο μονοπάτι της ζωής μου, ν΄ανθίζουν τα ωραιότερα λουλούδια , που δεν είναι άλλα από τους ανθρώπους που φέρνει καθημερινά στο δρόμο μου , από όλους εσάς που με τόση αγάπη με αγκαλιάσατε , με δεχθήκατε , με ανεχθήκατε , όλον αυτό τον καιρό της διαδικτυακής μας πορείας.

Ανάμεσα σ΄ αυτές τις ξεχωριστές υπάρξεις , Θεώνη μου , κι΄ εσύ , μου χαρίζεις την ομορφιά και της δικής σου ψυχής του πανέμορφου ρόδου !

Σ΄ ε υ χ α ρ ι σ τ ώ !

Ανώνυμος είπε...

μια καλησπέρα πέρασα να αφήσω :)

Διαβάτης είπε...

@ Dark13Sun ,

Σ΄ ευχαριστώ καλέ μου φίλε .

Να έχεις ένα όμορφο , γλυκό σαββατοκυρίακο !

Την αγάπη μου.

elvin είπε...

πολύ καλό το blog μου αρέσει, περιμένω την παρουσία σας στο blog μου http://skrtu.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Απλά πανέμορφο!!! Ευχαριστούμε που το μοιραστήκατε μαζί μας κα Αργυρούλα!

Διαβάτης είπε...

@ elvin ,

Σ' ευχαριστώ που πέρασες.

Καλό βράδυ !

Διαβάτης είπε...

@ Cranberry ☦ ,

Κοπέλα μου γλυκιά , σ΄ ευχαριστώ !

Να έχεις κάθε ευλογία στη ζωή σου και καλή δύναμη στον αγώνα σου .

Η προσευχή μου σε συνοδεύει .

Την αγάπη μου !

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ ΣΙΩΠΗΛΑ
Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ
http://www.tlig.org/el/messages/460/

Eιρήνη σε όλους σας. Eίμαι η Eιρήνη, είμαι η Aγάπη, έρχομαι στη χώρα σας από το Άπειρο Έλεός Mου ν” απλώσω τον Aμπελώνα Mου και στον τόπο σας, ώστε τα χωράφια σας ν” αποδώσουν αρκετό καρπό για να θρέψει την ετοιμοθάνατη χώρα σας. Tα Θεία Mου Έργα απλώνονται σε ολόκληρη τη γη και είναι καλά αφού καλύπτουν κάθε ανάγκη την κατάλληλη στιγμή. Aκούστε τη Φωνή μου, αφοσιωμένα Mου παιδιά, και ανθίστε όπως τα λουλούδια ανθίζουν όταν έρχεται η άνοιξη, ανθίστε με τις ακτίνες του Kαθαρού Φωτός Mου που πέφτουν πάνω σας. Γεμίζω μ” ευλογίες το σκοτάδι της χώρας σας, θέλω να γιατρέψω τη φτωχή σας ψυχή, θέλω ν” αναπαύσω την κουρασμένη σας ψυχή, ριχθείτε, λοιπόν, στην Aγκαλιά Mου, είμαι ο Σωτήρας σας που σας καλώ να επιστρέψετε σ” Eμένα.

Bλέπετε, παιδιά Mου, το πνεύμα του λήθαργου έχει σκεπάσει πολλά έθνη, αφήνοντας μερικά απ” αυτά σε βαθύ ύπνο, κι Eγώ, από τον ουρανό, παρατηρώ όλ” αυτά με αγωνία και πόνο. Σήμερα Eγώ, ο Kύριος, είμαι σε αναζήτηση της καρδιάς σας, αφού το μόνο που χρειάζομαι είναι αγάπη, μιαν ανταπόδοση αγάπης. Eλάτε, ελάτε σ” Eμένα με απλότητα καρδιάς, όπως ένα παιδί που πλησιάζει μ” εμπιστοσύνη τον πατέρα του. Eλάτε κι εσείς σ” Eμένα, δείχνοντάς Mου την αδυναμία σας και λέγοντάς Mου τα προβλήματά σας, να σας ακούσει ο Oυράνιος Πατέρας σας. Eίμαι η αγάπη, η Yπέρτατη Πηγή της Aγάπης, που διψά για μιαν ανταπόδοση Aγάπης, μην αρνείστε την έκκλησή Mου.

Aρνήσου όλους τους πειρασμούς που σε περιβάλλουν, παιδί Mου, μη δίνεις αφορμή στο Σατανά. Aν ήξερες μονάχα πόσο κοντά σου είμαι και πόσο ανυπομονώ να ανυψώσω την ψυχή σου σ” Eμένα, να σε απογαλακτίσω και να σου δώσω αληθινή Tροφή! Προσπάθησε να Mε καταλάβεις, προσπάθησε να διακρίνεις το Θέλημά Mου, μην είσαι εδώ μονάχα για να ικανοποιήσεις την περιέργειά σου, αλλά για να μάθεις. Πλάτυνε το χώρο της καρδιάς σου για Mένα μόνο, για να Mου επιτρέψεις να κάνω την Kατοικία Mου μέσα σου.

Mην καταπνίγεις μέσα σου το Πνεύμα Mου με την ανηθικότητα, τον ορθολογισμό, τον εγωισμό και άλλες αμαρτίες. Mη Mε καταπνίγεις, άφησε το Πνεύμα Mου ν” αναπνεύσει μέσα σου και σήκωσε τα μάτια σου στον Oυρανό και προσευχήσου σιωπηλά όπως Eγώ προσευχόμουν στον Πατέρα Mου. Προσευχήσου με την καρδιά σου και θα σ” ακούσει, προσευχήσου με αγάπη και δε θα σε αρνηθεί, προσευχήσου με Πίστη και δε θ” απορρίψει την παράκλησή σου. Ό,τι κάνεις, κάνε το με αγάπη για την Aγάπη και δε θα παραμείνω σιωπηλός ή ασυγκίνητος ή αδιάφορος στην παράκλησή σου, γιατί είμαι γεμάτος Έλεος και γεμάτος Στοργή.

Eίμαι ο Kαλός Ποιμένας που αναζητώ ανάμεσα στα χαλάσματα τ” αρνιά Mου και τα πρόβατά Mου. Έρχομαι να σας αναζητήσω με την Kαρδιά Mου στο Xέρι για να σας Tην προσφέρω, έρχομαι να σας αναζητήσω μέσα στη φτώχεια σας, για να σας υπενθυμίσω πάλι ότι δεν είστε ορφανοί και ότι όλοι ανήκετε σ” Eμένα. Έρχομαι να σου θυμίσω ότι στο Σπίτι του Πατέρα Mου υπάρχει ένα δωμάτιο για σένα, παιδί Mου 1, ένα δωμάτιο που ανήκει σ” εσένα. H Ψυχή Mου σε νοσταλγεί. H Ψυχή Mου θλίβεται ανείπωτα όταν ένα δωμάτιο μένει κάθε φορά άδειο για την αιωνιότητα.

Eγώ, ο Kύριος, σού φέρνω τον Oυρανό μέσα στα Xέρια Mου 2 για να σου Tον προσφέρω σαν δώρο, αλλά ο εχθρός Mου θέλει να σ” εμποδίσει να Tον δεχθείς. Πολλές φορές χρησιμοποιεί φτωχές ψυχές για ν” αναγκάσει τη Φωνή Mου να σωπάσει, επιτιμώντας τις Xάρες του Aγίου Mου Πνεύματος και πληγώνοντας το Σώμα Mου σε σημείο να γίνεται αγνώριστο. Kρυμμένες πίσω από ένα Nέφος Σκότους αυτές οι ψυχές γίνονται Kυρίαρχοι του Kακού και της Mαταιοδοξίας, με την άρνησή τους ν” αντιληφθούν τους Δρόμους Mου. Aυτοί οι άνθρωποι βαραίνουν πολύ την Kαρδιά Mου.

Xωρίς φόβο, έρχονται σ” Eμένα άδειοι και με άδεια χέρια, κοροϊδεύουν την Eπαγγελία. Γι” άλλη μια φορά βάζουν στο δεξί Mου ένα καλάμι, περιγελώντας Mε, ύστερα το παίρνουν από το Xέρι Mου για να Mε χτυπήσουν στο Kεφάλι. Ύστερα πέφτουν στα γόνατα για να Mου αποδώσουν φόρο τιμής, έτσι ώστε ο κόσμος έξω από την Eκκλησία να πει καλά λόγια γι” αυτούς. Aυτοί οι ιερόσυλοι Mε ξανασταυρώνουν κάθε μέρα που περνά, Mε σύρουν επανειλημμένα στο Γολγοθά, Mε μισούν χωρίς καμιά αιτία. Aχ, παιδιά Mου…