Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ναι,έρχου, Κύριε Ιησού!


 


 Στη γή και στις καρδιές.
Στα Μοναστήρια και στις Εκκλησιές.
Στο κρεβάτι του αρρώστου.
Στο κελί του φυλακισμένου.
Στη βραχονησίδα του λαθρομετανάστη.
Στο δρόμο του ξένου. ...


Στο τραπέζι του φτωχού.
Στην καλύβα του Ιεραπόστολου.
Στο βιβλίο του σοφού.
Στο γραφείο του πολιτικού.
Στο σπίτι του ανέργου.
Στο εργοστάσιο του βιομηχάνου.
Στη σκοπιά του στρατιώτη.
Στο καταστήματα του εμπόρου.
Στην πέννα του δημοσιογράφου
και στη σκέψη του καλιτέχνη.
Στα όνειρα του παιδιού.
Στο πάθος του αμαρτωλού.
Στη θέληση αυτού που πρόκειται να αμαρτήσει.
Και αυτού που ετοιμάζεται να αυτοκτονήσει.
Στην άγαμη μητέρα
και στη χωρίς λόγο φόνισσα των σπλάχνων της.
Στην ηρωίδα πολύτεκνη μάνα.
Στην εργαζομένη μέσα σε κινδύνους.
Στην παραστρατημένη.
Αλλα και σ'εκείνη που γονατιστή Σε παρακαλεί
τις αξημέρωτες νύχτες του χειμώνα.
Έρχου ταχύ Κύριε.

Ναι, έρχου, Κύριε Ιησού!

Στα λουλούδια και στα πουλιά.
Σ' ολόκληρο το σύμπαν.
Έλα να κάμεις πάλι τον κόσμο κόσμημα.
Έλα να φέρεις τη χαρά και την ειρήνη.
Την αγάπη, το φως, την ομορφιά,
την άνω Ιερουσαλήμ.
Σε παρακαλούμε, " πάλιν και πολλάκις ",
με όλα τα δάκρυα, όλης μας της ζωής. 


 Ναι, έρχου, Κύριε Ιησού!

 Στη χαροκαμένη μάνα που θρηνεί το παιδί της.
Και σε εκείνη που δν έχει κανέναν να θρηνήσει.
Και στη διπλανή που έγινε μοιρολόι η ζωή της,
από τον καθημερινό θάνατο της ένεσης.
Σε εκείνην που πρόδωσε την αγάπη.
Και σε εκείνη που μένει πιστή
και περιμένει την επιστροφή του αγαπημένου της.

 Ναι, έρχου, Κύριε Ιησού Χριστέ μου!
 
Όλοι Εσένα με λακτάρα καρτερούμε ...
 
Καλημέρα σας !!!
 

 
 
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ, Ο ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ

http://www.tlig.org/el/messages/728/

Από την αρχή ήμουν στο πλευρό σας και μολονότι που πολλές φορές Με αγνοήσατε, παρέμεινα μαζί σας για να σας κάνω αισθητή την Παρουσία Μου. Κάθε φορά που ήσασταν έτοιμοι να επαναστατήσετε εναντίον Μου, Εγώ ο Κύριος, γεμάτος Ευσπλαχνία, σας άρπαζα από το δεξί χέρι για να σας ελκύσω στην Καρδιά Μου και να σας δείξω την Άπειρη Αγάπη Μου. Ευλογημένε της Ψυχής Μου! 1 Μόνος δεν είσαι. Είμαι πάντα μαζί σου για να σε παρηγορώ και να σε προσέχω ως κόρην οφθαλμού. Μη λες: “είναι γύρω μου σκοτάδι”, είμαι κοντά σου για να σε βγάλω από το σκοτάδι. Δεν έχεις παρά να πεις:

“Έλα Κύριε!” και θα σπεύσω κοντά σου, παιδί Μου. Μέρα και νύχτα προσμένω την εγκατάλειψή σου, μην αναβάλλεις γι’ αργότερα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ!

http://www.tlig.org/el/messages/831/

Προσέξτε να μην σας ξεγελάσει κανείς, γιατί πολλοί αρνούνται να πιστέψουν ότι οι ωδίνες που ξεκίνησα και ήδη βρίσκονται στην τελευταία φάση τους – αυτές οι ωδίνες θ’ αυξηθούν κι άλλο τώρα, γιατί πλησιάζει η Βασιλεία Μου επί της γης. Σας βεβαιώνω, αν δεν ήταν οι γενναιόδωρες ψυχές Μου που επανορθώνουν για τους κακούς, ούτε ένας άνθρωπος δεν θα έμενε ζωντανός μετά τις δοκιμασίες και την θλίψη αυτών των ημερών. Όχι, λίγοι από σας κατάλαβαν πως η μεσολάβησή τους θα σας σώσει. Κι εσείς που προέρχεστε από τον ίδιο Μου τον Οίκο και λέτε: “αυτοί οι προφήτες προφητεύουν ψέματα στο Όνομα του Θεού. Δεν τους έστειλε ο Θεός. Οι προφητείες τους στοχεύουν εκείνους που αγαπάει περισσότερο!” Σας λέω: οι προφήτες που δεν έστειλα και που προφητεύουν στο Όνομά Μου, θα σας πουν μόνο για καλά μελλοντικά πράγματα.

Οι δικοί Μου προφήτες στέλνονται για να σας φωνάξουν με αγωνία: “μετανοήστε! Γιατί η οργή του Θεού θ’ ανάψει μια φωτιά που θα σας κατακάψει!” Αλλά εσείς δεν ακούτε, γιατί εκλαμβάνετε τα καλέσματά Μου σαν απειλή όταν φωνάζουν με πόνο: “Μετανοήστε! γιατί ο Καταστροφέας είναι για τα καλά εγκατεστημένος σε κάθε πόλη, και κανένας από σας δεν θα ξεφύγει! Η Κοιλάδα έγινε τώρα ένας ομαδικός τάφος. Μετανοήστε! αλλιώς θα πεθάνετε κι εσείς εκεί!” Δεν θέλετε να ακούσετε. Εσείς που δεν πιστεύετε, δεν διαβάσατε, “όποιος αγαπάει την διαπαιδαγώγηση, αγαπάει τη γνώση, όποιος όμως μισεί τον έλεγχο είναι άφρονας;” 4 Δώστε προσοχή σ’ αυτή την παροιμία. Σας βεβαιώνω, επειδή το πνεύμα σας προόδευσε, χάσατε τη νοημοσύνη, η αυτοπεποίθησή σας και ο φαρισαϊσμός σας, σας τύφλωσαν και έγιναν αιτία να φύγετε μακριά από τους προφήτες Μου για να μην ακούτε. Γιατί είστε τόσο ανυπόμονοι να ενωθείτε με την παρέα των προγόνων σας, εκείνων που δήλωναν “αν ζούσαμε εμείς την εποχή των προγόνων μας, δεν θα παίρναμε μέρος στο φόνο των προφητών;” 5 Γι’ αυτό κι Εγώ σας στέλνω προφήτες και τους εκλεκτούς από τις Αυλές Μου: για να σας σώσω.

Σας το λέω, μερικοί ποιμένες Μου επαναστατούν εναντίον Μου και μετέτρεψαν αυτή τη γενεά σε μια έρημο και την έκαναν να αποστατήσει, αλλά εσείς εξακολουθείτε να εκλαμβάνετε το Ουράνιο Σημείο Μου σαν απειλή. Όταν γεμίζω τους ουρανούς με το Μάννα 6 για να κατέβει πάνω σας σαν σταγόνες πρωινής δροσιάς που πέφτουν στο χώμα για να γεμίσουν το στόμα σας με Ακεραιότητα, ριγείτε και η καρδιά σας κρίνει βιαστικά. Όταν Με βλέπετε από ψηλά να στρατοπεδεύω μέσα στις ψυχές, τη μία μετά την άλλη 7 τρέμετε και συνεχίζετε να καταστρέφετε τα στρατόπεδά Μου, 8 τις ιδιοκτησίες Μου… Όταν βλέπετε την Κιβωτό της Διαθήκης 9 σαν αστραφτερό Σημάδι στον ουρανό, αυτόν τον λαμπρό θησαυρό που απλώνεται μπροστά σας, αυτό το Θαύμα που περικλείει τη Δόξα Μου, λεηλατείτε και απογυμνώνετε όλους αυτούς που καλωσορίζουν τη Δόξα Μου…

Μακάριος όποιος γεύεται το κρυμμένο Μου Μάννα – είναι η Τροφή 10 της σωτηρίας σας και θα γίνει δεκτός στην Βασιλεία Μου για να μοιραστεί τη Δόξα Μου. Μόνον Εγώ είμαι η Σοφία, Εγώ ο Θεός κηρύττω σε σας, και σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε σας σφραγίζω όλους με την σφραγίδα του Αγίου Μου Πνεύματος. Ανοίξτε τις καρδιές σας και δεχθείτε αυτές τις πνευματικές ευλογίες που ακατάπαυστα σας στέλνω από τον Ουρανό. Αναγνωρίστε τον Θρόνο Μου, όπως και οι υπόλοιποι άγιοι. Αναγνωρίστε αυτό το μεγάλο και θαυμαστό Σημείο του Υιού του Ανθρώπου και ενωθείτε κι εσείς στον ύμνο των αγίων ψάλλοντας:
...
Το Άγιο Πνεύμα Μου θα συνάξει τους ανάπηρους και θα συγκεντρώσει εκείνους που πλανήθηκαν. Θα μπολιαστούν πάνω Μου για να τιμήσουν και πάλι το Άγιο Όνομά Μου και να αποκαταστήσουν τη Βασιλεία Μου στη γη. Βασούλα, η χάρη Μου είναι πάνω σου – λοιπόν τι έχεις να φοβηθείς: Είμαι μαζί σου…. Ανόρθωσε τον Οίκο Μου…. 13 Σου το λέω, σύντομα θα είσαι μαζί Μου – εν τω μεταξύ κάνε γνωστό το Όνομα του Πατέρα Μου και το δικό Μου, ώστε τα παιδιά Μου να καταλάβουν σε ποιόν ανήκουν και από ποιόν προέρχονται. Επίτρεψέ Μου να σε χρησιμοποιήσω για το Σχέδιό Μου. Μικρή Μου, Εγώ, ο Ιησούς, σ’ ευλογώ. IC.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΑΡΝΟΥΜΕΝΗ ΤΟ ΚΑΚΟ
ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ... ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΟΥΝ


http://www.tlig.org/el/messages/964/


Η Παναγία :

- Βασούλα Μου, άκουσέ Με τώρα προσεκτικά: ο Κύριος, μέσα στο Έλεός Του, σου έδωσε αυτό το Θησαυρό 1 κατευθείαν από την Ιερή Του Καρδιά. Έδειξε έμπρακτα τη δύναμή Του στέλνοντας το χαρμόσυνο τούτο μήνυμα στα πέρατα της γης. Μακάρι να ξέρατε τι σας προσφέρει ο Κύριος στους καιρούς σας! Αλλά το Πνεύμα του Κυρίου έρχεται μόνο στους απλούς και σε όσους έχουν καθαρή καρδιά και τους πλημμυρίζει με τα Δώρα Του. Ως αυτή τη μέρα, η δόξα Του φωτίζει τους ταπεινούς, και θα συνεχίσει να διώχνει τους πλούσιους με χέρια αδειανά...

Με το μήνυμά Του αυτό σας καλεί σε μια ζωή Ειρήνης. Ο Θεός σας καλεί όλους γιατί είναι ο Πατέρας. Σας καλεί να διορθώσετε τον τρόπο της ζωής σας και να ζείτε άγια. Εγώ, η Μητέρα σας, ευλογώ όλους αυτούς που επέστρεψαν στον Θεό και Τον δοξάζω για το Έλεός Του που απλώνεται από γενεά σε γενεά. Όσο για κείνους που συνεχίζουν να στηρίζονται πεισματικά στη δική τους ανθρώπινη σοφία, ζώντας μια ανήθικη ζωή, σας ζητώ να προσεύχεστε και να νηστεύετε γι' αυτούς. Η Μητρική Μου Καρδιά ραγίζει από την άρνησή τους και την τύφλωσή τους... Αχ! Τι πόνος, τι αγκάθια στην Καρδιά Μου, παιδί Μου! Κι εσύ, συνέχισε να δίνεις μαρτυρία στο Όνομα του Πατρός και του Υιού Μου και του Αγίου Πνεύματος. Συνέχισε να κάνεις γνωστό το Όνομά Τους και πήγαινε παντού όπου ο Πατέρας, ο Υιός Μου και το Άγιο Πνεύμα σου λένε να πας. Δεν θα σε αφήσουν ποτέ, έχε Τους λοιπόν εμπιστοσύνη.

Κόρη Μου, είμαι πάντα όπου είναι ο Ιησούς.

Είμαι Η Αγία Τριάς Εν Μονάδι
http://www.tlig.org/el/messages/267/

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΞΙΑ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ


http://www.tlig.org/el/messages/710/

- Μίλησες σωστά, κόρη Μου. Το βραβείο της νίκης ανήκει σε όλους σας. 1 Διπλασίασε τις προσευχές, τις θυσίες και τις νηστείες σου, χαλιναγώγησε τις επιθυμίες της σάρκας σου, ταλαιπώρησε το σώμα σου και μην του επιτρέπεις να ενδίδει στις επιθυμίες του, κάνε το σώμα σου να σε υπακούει. Να βρίσκεσαι σε συνεχή προσευχή μαζί Μου και κάθε αποστολή που αναλαμβάνεις να Με έχεις στο νου σου. Είμαι ο Θεός σου. Προσευχήσου για τους αδελφούς και τις αδελφές σου που ακολουθούν μια ψεύτικη θρησκεία, 2 μια ψεύτικη εικόνα Μου. Ο διάβολος έχει πέσει με λύσσα πάνω στη γενεά σας. Αυτές τις αιρέσεις τις είχαν προαναγγείλει οι Γραφές.

Βασούλα, αυτές οι ψεύτικες θρησκείες έχουν εξαπλωθεί μέσα στην Εκκλησία Μου 3 σαν καρκίνος σ' ένα σώμα. Αυτές οι αιρέσεις είναι ο καρκίνος του Σώματός Μου. Μπορεί να ισχυρίζονται ότι κατέχουν την αληθινή σοφία, αλλά ο Σατανάς προσπαθεί να παραπλανήσει, αν είναι δυνατόν, ακόμα και όσους διάλεξα. Η πεισματική άρνηση του κόσμου να μετανοήσει τον οδήγησε στην πλάνη. Η γενεά σου Με γνώρισε, αλλά αρνήθηκε να Με αναγνωρίσει. Με το σκοτισμένο της μυαλό προτίμησε να ακολουθήσει τις θεωρίες του Σατανά. Πρόσφερα την Ειρήνη Μου αλλά ο κόσμος αρνήθηκε την Ειρήνη Μου. Αντίθετα ο κόσμος αντάλλαξε τη Δόξα Μου με ένα Ψέμα, αντάλλαξε την Παντοτινή Θυσία Μου με το βδέλυγμα της ερημώσεως:
το πνεύμα της αποστασίας
που δόθηκε από τον Άνομο. Ο κόσμος αντάλλαξε την Θεότητά Μου με μια ανάξια απομίμηση: ένα θνητό άνθρωπο. Άφησε την Θεία Αλήθεια για ένα Ψέμα. Αλλά η Γραφή λέει 4 ότι στους έσχατους καιρούς, ο Σατανάς θα ενεργοποιηθεί, θα κάνει κάθε είδους θαυματουργικές δυνάμεις με απατηλά σημεία 5 και τέρατα. Θα παρασύρει με κάθε είδους άνομα και απατηλά μέσα αυτούς που κατευθύνονται στο χαμό τους, επειδή δεν αγάπησαν την Αλήθεια για να σωθούν. Γι' αυτό θα επιτρέψω να ενεργεί σ' αυτούς η πλάνη, για να πιστέψουν σ' αυτό το ψέμα. Έτσι θα τιμωρηθούν όλοι όσοι δεν πίστεψαν στην αλήθεια, αλλά δέχθηκαν ολόψυχα την αδικία. Η δύναμη του Άνομου 6 είναι τόσο μεγάλη, που τώρα χωρίς κανένα φόβο φανερώθηκε ανοιχτά σε όλους. Είναι αυτός για τον οποίο μίλησε ο προφήτης Ιεζεκιήλ, 7 αυτός που είναι φουσκωμένος από εγωισμό, αυτός που ισχυρίζεται ότι είναι Θεός, αυτός που μιμείται την Αλήθεια, αυτός που θεωρεί τον εαυτό του ίσο με Μένα και λέει ότι κάθεται πάνω στο Θρόνο Μου.

Ο Άνομος είναι πράγματι ο Εχθρός της Εκκλησίας Μου, ο Αντίχριστος, ο άνθρωπος που αρνείται την Αγία Τριάδα. Δεν διαβάσατε: "ο άνθρωπος που αρνείται ότι ο Ιησούς είναι ο Χριστός, είναι ο πλάνος, είναι ο Αντίχριστος και αρνείται συγχρόνως και τον Πατέρα και τον Υιό. Γιατί όποιος απορρίπτει τον Υιό που ενανθρώπησε απορρίπτει και τον Πατέρα." 8

Αυτές οι διδασκαλίες του Σατανά σας διδάσκουν να πιστεύετε στη μετενσάρκωση, ενώ δεν υπάρχει μετενσάρκωση. Διατηρούν μια εξωτερική ευσέβεια αλλά έχουν αρνηθεί την εσωτερική δύναμη: το Άγιο Πνεύμα και την Αγία Κοινωνία, παιδί Μου. Ο Σατανάς βγαίνει μεταμφιεσμένος σε άγγελο φωτός για να παραπλανήσει πολλούς και μαζί με τον Άνομο 9 θα απονείμει μεγάλες τιμές σε όσους τον αναγνωρίσουν και θα τους κάνει να εξουσιάσουν επάνω σε πολλούς, και θα διαμοιράσει τη γη με τιμή" 10. Αλλά σας βεβαιώνω πως ο ουρανός σε λίγο θα ανοίξει και η Φωτιά Μου θα πέσει επάνω τους και θα τους αναλώσει.
Πιστός και Αληθινός, Εγώ Είμαι,
ο Κριτής με Δικαιοσύνη,
Εγώ Είμαι,
ο Λόγος του Θεού,
Εγώ Είμαι.
ο Βασιλεύς των βασιλέων και Κύριος των κυρίων,
Εγώ Είμαι.
και σας επαναλαμβάνω την Υπόσχεσή Μου:
θα είμαι μαζί σας σύντομα.


ΑΡΧΩ