Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Εόρτια Παναγίας Μακεδονίτισσας !

...
Τα Εόρτια Παναγίας Μακεδονίτισσας τέλειωσαν ψες , μετά από μια πνευματική διαδρομή δέκα ημερών !
Ήταν μια πορεία που πλούτισε τις ψυχές μας με ένα θησαυρό ανυπολόγιστης αξίας !
Μαζί με τον κόπο τον σωματικό , το στήριγμα της προσευχής , η σκέπη και η προστασία της Γλυκοφιλούσας Παναγιάς μας , η χάρις και η ευλογία από τα Άγια και Ιερά Λείψανα του Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ , οι καθημερινές ακολουθίες , Θείες Λειτουργίες , Παρακλήσεις και Δεήσεις ...
Οι εκδηλώσεις που δημιούργησαν μιαν ατμόσφαιρα προσφοράς , αγάπης , συνεργασίας , κατανόησης , αλληλοπεριχώρησης , ταπείνωσης και ταυτόχρονα σεβασμού και θυσίας , μα πάνω απ΄ όλα μας έφεραν κοντά με Τον Θεό και με τον συνάνθρωπο ...
Σε όσους έδωσαν από τον χρόνο τους , τον κόπο τους , εθελοντικά την προσφορά τους στα Εόρτια της Παναγίας Μακεδονίτισσας ολόθερμα ευχαριστούμε .
Ευχαριστούμε τον πατέρα Ηλία και τον πατέρα Αδαμάντιο για την αγάπη , τον κόπο και τις προσευχές τους , και σε όλους όσους με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο μας βοήθησαν στο να φέρουμε εις πέρας αυτές τις εκδηλώσεις .
,
Μοιράζομαι μαζί σας τον λόγο του Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ πως

" Κάθε καλό που γίνεται για την Αγάπη Του Χριστού , μας δίνει τη Χάρη Του Αγίου Πνεύματος. "
,
Η Παναγιά να είναι πάντα μαζί με όλους σας .

Διαβάτης
,
,

2 σχόλια:

Προσμονάριος είπε...

Ευχαριστούμε θερμά από τα βάθη της καρδιάς και τον Διαβάτη, που συνοδοιπόρησε πρόσχαρα και ολοπρόθυμα και θυσιαστικά στη διαδρομή των Εορτίων.

Η Παναγία και ο Άγιος Σεραφείμ να ευλογεί εσάς και την οικογένειά σας και να σας χαρίζει έμπνευση και δύναμη να οδεύεται συνεχώς από τη γη προς τον ουρανό!

Διαβάτης είπε...

@ Προσμονάριος ,

Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά πάτερ μου .

Τα οφέλη που πήραμε αυτό το δεκαήμερο ,ήταν πολύ περισσότερα από τον χρόνο και τον κόπο που δώσαμε.

Οι ευλογίες και οι προσευχές σας μας στήριξαν . Η χάρις Της Γλυκιάς μας Παναγιάς μας ξεκούραζε . Και ο πνευματικός ανεφοδιασμός που δεχθήκαμε ανυπολόγιστος .

Εύχομαι ο Κύριος να σας δίνει παντοτεινά δύναμη για τέτοιους αγώνες , και ομορφότερους ακόμα .

Εύχεσθε ,